Compare properties

Compare

No properties found to compare.

O nama

Mjesto gdje Vaša nekretnina postaje dom

blank
Kvart 2021

Pretvaramo Vaš san o novoj nekretnini u stvarnost

Kvart.ba je privatna kompanija – agencija za nekretnine osnovana od strane mladog bračnog para. Timski rad, dugogodišnje iskustvo osnivača i zaposlenih garantuju ispunjenje visoko postavljenih ciljeva. Našim inovativnim i modernim pristupom klijentima pružamo vrhunsku uslugu posredovanja u prometu nekretnina. Naša misija je opravdati vaše ukazano povjerenje primjenjujući iznimnu kvalitetu usluge na profesionalan i pristupačan način.

"Sve pravne poslove vezane uz promet nekretninama radi naš pravni tim, s ciljem da omoguće klijentima da posao kupoprodaje i izdavanja obave na NAJBRŽI, NAJKVALITETNIJI I NAJISPLATIVIJI način, a sve to uz potpunu diskreciju i pravnu sigurnost.Kvart tim čine pouzdani, profesionalni agenti, licencirani od strane Privredne/Gospodarske komore Federacije BiH i osigurani kod Osiguravajućeg društva u slučaju odgovornosti za štetu koju bi nalogodavcu ili trećem licu mogli prouzrokovati kao posljedica profesionalne greške prilikom obavljanja registrovane djelatnosti. Zadovoljstvo naših klijenata na prvome nam je mjestu."

blank

Zlatan Ljuhar

dipl.iur.

zlatan@kvart.ba

blank

Amela Hadžijahić – Ljuhar

dipl.iur.

amela@kvart.ba

Otkrijte svijet nekretnina sa nama

Bez obzira da li kupujete novu nekretninu, tražite pametne savjete o ulaganju ili siguran par ruku za upravljanje vašim nekretninama, garantujemo vam izuzetnu profesionalnost i iskustvo. Stoga od nas možete očekivati profesionalne fotografije nekretnina, izradu atraktivnih videa, te ono što je u današnjem digitalnom svijetu najvažnije – učinkoviti marketing vaših nekretnina za brže i efikasnije poslovanje.

blank

advanced-floating-content-close-btnblank
You don't have permission to register