Compare properties

Compare

No properties found to compare.

O nama

Mjesto gdje Vaša nekretnina postaje dom

blank
Kvart 2021

Pretvaramo Vaš san o novoj nekretnini u stvarnost

Kvart.ba je privatna kompanija – agencija za nekretnine osnovana od strane mladog bračnog para. Timski rad, dugogodišnje iskustvo osnivača i zaposlenih garantuju ispunjenje visoko postavljenih ciljeva. Našim inovativnim i modernim pristupom klijentima pružamo vrhunsku uslugu posredovanja u prometu nekretnina. Naša misija je opravdati vaše ukazano povjerenje primjenjujući iznimnu kvalitetu usluge na profesionalan i pristupačan način.

"Sve pravne poslove vezane uz promet nekretninama radi naš pravni tim, s ciljem da omoguće klijentima da posao kupoprodaje i izdavanja obave na NAJBRŽI, NAJKVALITETNIJI I NAJISPLATIVIJI način, a sve to uz potpunu diskreciju i pravnu sigurnost.Kvart tim čine pouzdani, profesionalni agenti, licencirani od strane Privredne/Gospodarske komore Federacije BiH. Zadovoljstvo naših klijenata na prvome nam je mjestu."

blank

Zlatan Ljuhar

dipl.iur.

zlatan@kvart.ba

blank

Amela Hadžijahić – Ljuhar

dipl.iur.

amela@kvart.ba

Otkrijte svijet nekretnina sa nama

Bez obzira da li kupujete novu nekretninu, tražite pametne savjete o ulaganju ili siguran par ruku za upravljanje vašim nekretninama, garantujemo vam izuzetnu profesionalnost i iskustvo. Stoga od nas možete očekivati profesionalne fotografije nekretnina, izradu atraktivnih videa, te ono što je u današnjem digitalnom svijetu najvažnije – učinkoviti marketing vaših nekretnina za brže i efikasnije poslovanje.

blank

blankblank
You don't have permission to register