Compare properties

Compare

No properties found to compare.

Usluge

Osim pružanja usluge posredovanja pri prodaji, kupnji, najmu ili zamjeni nekretnine, u suradnji sa poslovnim partnerima, našim klijentima možemo ponuditi i sljedeće usluge:

1
blank

Posredovanje pri prometu nekretninama

Kvart nekretnine je agencija koja pruža sve neophodne usluge u pogledu posredovanja pri prometu nekretninama. Prodaja i kupnja nekretnine vrlo je kompleksan proces za obje strane, a podrazumijeva poznavanje tržišta i zakonskih odredbi, prikupljanje dokumentacije, planiranje mnogobrojnih aktivnosti te znanje i vještine za razumijevanje i pregovaranje s drugom uključenom stranom. U obavljanju posredničkog posla naš tim će uvijek postupati savjesno i u skladu sa dobrim poslovnim običajima, nastojeći da izgradimo povjerenje i da zaštitimo interese naših klijenata.

Savjetovanje pri prometu nekretninama

Kvart nekretnine nudi stručnu pomoć u svim administrativno-tehničkim obavezama pri prometovanju nekretninama. Svoje klijente pratimo od prezentacije nekretnina, pa sve do trenutka primopredaje novom vlasniku, a najveći naglasak stavljamo na sigurnost i zadovoljstvo svih strana uključenih u realizaciju prometovanja. Surađujemo sa Advokatskim uredom, što našim klijentima garantira pravnu sigurnost, a mi ćemo se pobrinuti da Vaš novac kvalitetno i sigurno uložite.

2
blank

advanced-floating-content-close-btnblank
You don't have permission to register